Oliebollen bakmix - glutenvrij - 300 g
We sturen je een mailtje als we dit artikel weer op voorraad hebben
Omschrijving
Met deze mix maak je eenvoudig glutenvrije olliebollen. Perfect voor oud en nieuw!
Bereidingswijze
Laat de krenten en rozijnen in lauwwarm water even wellen (15 min.). Meng op hoge snelheid in een paar minuten de mix, water melk en de eieren tot een glad beslag. Voeg de gewelde krenten en rozijnen (en/of appel) toe en roer deze even met de hand door. Laat het deeg op kamertemperatuur (ca. 25 graden) afgedekt met vershoudfolie 40 minuten rusten. Verhit (frituur)olie tot ca. 170°C (pan of frituur). Bak in ca. 3-4 minuten tot gaar en laat even uitlekken op papier. Bestrooi met poedersuiker of suikerbakkerspoeder.
Benodigdheden
300 g mix, 150 g warm water, 75 g ei (2x ei maat S, afwegen), 75 ml volle melk, evt200 g krenten en rozijnen en of appel, schaal, mixer met deeghaken, ijsscoop of 2 lepels, (frituur) olie, evtpoedersuiker of suikerbakkerspoeder.
Ingrediënten
rijstmeel, maïszetmeel, suiker, aardappelzetmeel, dextrose, melkeiwitten, verdikkingsmiddel:xanthaan; psylliumvezel, rijsmiddel: natriumcarbonaat; biergistpoeder, zout, natuurlijkvanille aroma. Kan sporen bevatten van: eieren, sojabonen, noten, mosterd en sesamzaad. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.
Specificaties
- Artikelnummer 870250
- Online Only Nee
- Extra@Home Nee
- Duurzaamheidsscore (Nog) geen score bekend
Meer uit deze serie
Heb jij Oliebollen bakmix - glutenvrij - 300 g? Schrijf een review!
Voor het schrijven van een review is een geldig e-mail adres nodig ter verificatie.